Kouzlo Jizerek u vás doma. Jak vznikala kolekce herečky Lucie Benešové?

Některé spolupráce přerůstají v přátelství. Stejně jako ta s herečkou Lucií Benešovou, pro kterou jsme navrhli speciální látky do roubenky Benešky doslova potištěné jejími vzpomínkami. 

Zveme všechny milovníky přírodních vzorů na prohlídku plnou příběhů.

Jak to celé začalo

V prvé řadě chceme říci, že si nás Lucie našla sama. Její pochvalné komentáře na našich sociálních sítích se postupně proměnily v zájem o spolupráci. Lucie se s námi podělila o svou vizi a my její nabídku s nadšením přijali. 

Roubenka Beneška je pro Lucii srdeční záležitost. Proto jsme do jednotlivých pokojů otiskli její vzpomínky.     A to nejen do povlečení, ale i do závěsů a dalších látkových doplňků.

V souladu s přírodou

 Všechny vzory vznikaly od začátku přesně podle představ naší milé zákaznice. Podívejte se, kde jsme vzali inspiraci pro 5 různých vzorů do jednotlivých pokojů.

 

Obklopeni květinami

Louka, na níž roubenka stojí, je zamilovaným místem Luciina dětství. Ráda vzpomíná na chvíle, kdy si za humny trhala kvítka do vázy. První vzor s názvem Luční byl tedy jasný. Stačilo nám podívat se kolem sebe a přenést záplavu květin na látku, která hraje odstíny žluté, růžové a fialové. 

Úplně jako byste si lehli přímo mezi květy.

Rozkvetlé vrcholky

Do béžové jsme sladili vzor Horská louka, který odráží nespoutanost zdejší přírody. Divoce rostoucí pestrobarevné květiny dokonale doplňují a vyvažují tlumené odstíny látky a minimalistické proužky.

Tahle kombinace vám zaručeně přinese ty nejvoňavější sny.

Pokoj, kde vládne modrá

Z květeny Jizerských hor jsme vybrali jednu květinku, která si podle nás zaslouží zvláštní pozornost — pomněnku. Její zářivě modrá barva působí uklidňujícím dojmem a drobné kvítky lahodí oku. Stejně jako celá kolekce. 

Pokud nejsou velké květy vašimi favority, tahle jemná varianta vás určitě nadchne.

Být zase dítětem

Návrat do dětství zažijete v jahodovém pokoji. K němu se váže obzvlášť silná vzpomínka. Na sladké jahody, které Lucie na chuť sbírala sobě i babičce, dodnes nezapomněla. Důležitou součástí kolekce je jahodová termoska a plecháček, do kterých si můžete nasbírat vlastní ovoce. Ať budete v roubence, nebo kdekoliv jinde. 

S jahodovým vzorem bude u vás doma léto celý rok.

Duše lesa

Léčivou sílu místních lesů jsme se pokusili přenést do kolekce s motivem stromů. Les je pro Lucii zdrojem klidu a energie už od dětství. Naším záměrem bylo vyvolat pocit, že spíte v bezpečí koruny stromů a nic vás neruší. 

Je les i vaším zdrojem energie? Přeneste ho k sobě domů.

Výsledky společné práce

Jak celá zakázka dopadla se můžete přesvědčit na našem e—shopu i ve videu, které jsme pořídili při dolaďování posledních detailů. A co na ni říká samotná Lucie, pro kterou jsme vše navrhli a vyrobili? Její zpráva mluví za vše.

 

Lucie Benešová

„Chci vám ještě jednou poděkovat za nádherné zařízení pokojíků! Bez vás by to nebylo vůbec tak krásné. Opravdu si moc vážím vaší práce a pomoci a kdykoli cokoli budete potřebovat a bude to v mých silách vám splnit, obraťte se na mě. Opravdu! Jste skvělá parta a vaše síla a úspěšnost je ve vaší rodině-to je základ. A já jsem pyšná, že vás můžu reprezentovat v roubence Benešce, a taky že budu, Teď vymýšlím dekorace do pokojíku, objednávám ručně malovaný jahůdkový světla, ptáčky atd. Těším se opět na vás. Ještě jednou děkuji a velkou pusu.”

 

Chcete si vytvořit vlastní vzpomínky? Pořiďte si kousky z této kolekce domů. U nás na e—shopu najdete povlečení, deky i ubrusy, termosky nebo plecháčky.

TUDY K NIM